torsdag 16. april 2009

16. april - Gjøvik

Nå er jeg omsider klar for fjellene. Mine fysiske form har blitt langt bedre enn den var. Jeg er snart på toppen, ikke bare av fjellet.

Jeg begynner på lørdag, sammen med Per Helge og Inger Brit. Vi går blant annet for Høgdebrotet. Deretter fortsetter jeg alene, med blant annet Besshøe, Nautgardstindane, Kalvehøgda og topper i sørvest og rundt Olavsbu. Etter disse tar jeg trolig en rask tur hjem.

Jeg har blitt noe sløv etter all denne tiden i byen, og derfor må jeg sparke meg selv i gang. Når jeg først kommer opp blir det andre snøballer. Pulkene lar jeg få hvile etter alt de har vært gjennom, mens jeg tar med meg sekk og et Paris sklibrett denne gangen. Sklibrettet har jeg brukt før, med hjemmelaget drag, noe som kun gav dårlig erfaring (ikke på grunn av draget). Denne gangen er snøforholdene annerledes. Sklibrettet gjør kollektivtransport langt enklere, og jeg unngår å måtte bære alt på kroppen oppe i fjellet.

Bloggen skal bli oppdatert så ofte som mulig. Jeg har også som mål å legge ut flere bilder. Våren kan gi mye fint av den slags.