onsdag 21. januar 2009

SPOT satelittsender: Alt er bra med Erik!

Latitude:59.1478 
Longitude:7.0224 
Nearest Location:not known 

Time:01/21/2009 20:17:25 (Europe/Oslo) 

Kart

21. januar

Jeg gikk innom Taumevasshytta i går, og kunne konstatere at begge hundegruppene (npl2009.no og tureroveralt.no) hadde vært der natten over. Jeg bestemte meg der og da for å nå Heiberghytta ved Storevatn, som var neste mål for gruppene, i følge loggen på hytta. Klokken var allerede nærmere tre, så jeg måtte peise på hvis jeg skulle nå hytta før mørket. Jeg fulgte sporene deres hele veien, og var velsignet med godt vær. Etter en av mine mest slitsomme etapper på turen - og det sier ikke lite - kom jeg frem til hytta kl. 17. Stavene ble mer brukt til å henge over ved hver hvil i bakkene oppover, enn hva som er deres egentlige bruksområde. Men, nok selvskryt. På hytta traff jeg alle, og lunken i hytta gjorde godt i marg og bein. Det ble en ytterst trivelig aften.

I dag lurte vi lenge på om vi skulle gå samlet over fjellet mot Kringlevatn, men da vi akkurat skulle reise fikk vi oppdatert værmeldingen. Været var uansett uforsvarlig for marsj, og skulle ikke bli bedre. Det ble hviledag på hytta. Med alle til stede ble det riktig så koselig, og livet til kortstokken ble betraktelig forkortet. Hviledagen gjorde godt, men håpet på en god dags marsj i morgen er livssterkt som Jan Baalsrud.

Haukeliseter er en gjenganger i samtalene våre, og for min del håper jeg å nå den innen en uke. Vi får se hvor reell drømmen viser seg å være.

SPOT satelittsender: Alt er bra med Erik!

Latitude:59.1478 
Longitude:7.0223 
Nearest Location:not known 

Time:01/20/2009 21:43:53 (Europe/Oslo) 

Kart

Erik i Oppland Arbeiderblad

Hans ferd har vekket lokalavisens interesse og i dagens papirutgave av Oppland Arbeiderblad finner vi en artikkel om Erik.