lørdag 31. januar 2009

31. januar

I dag sto jeg opp klokken halv syv, og det er jo dumt for en hviledag. Frokosten lokket, den var god, og medførte mageonde. Vafler, hardkokte egg, juice og masse mer. Jeg spiste meget og mye mer, og måtte tilbringe to timer liggende på senga, med mage som en nordmann ridende mot høykonjunkturens truende bølgedal. Nok poesi. Jeg fikk ordnet en del småtteri, men har enda ikke fått organisert depotleveransene. Jeg har ringt en del folk, og fått ordnet en del saker.

Med solens daglige fall kom de to hundegruppene glidende inn setertunet. De hadde ligget på Holmavatn fra i går. Det var hyggelig å se dem igjen. Jeg skal ut i morgen, hvis jeg klarer å ta meg sammen i luksusens paralyserende rus, og de skal ligge til mandag.

Været har vært så bra som mulig i dag, og da er det litt bittert å ikke kunne benytte seg av det. Her kommer et utvalg bilder. Bilder sier som kjent mer enn tusen ord, og slik sett er de gode for å komprimere tekst til en blogg. Digitale bilder er, så vidt meg bekjent, satt sammen av binærtall, og det hadde jo vært rimelig kjedelig å se på enere og nuller i lengden. Nok snakk.

SPOT satelittsender: Alt er bra med Erik!

Latitude:59.8239 
Longitude:7.1943

Time:01/31/2009 15:28:24 (Europe/Oslo) 

Kart