lørdag 7. februar 2009

7. februar

I dag stod jeg opp litt etter åtte. Etter rutinene kom jeg meg i marsj klokken 11, som tross alt var noe bedre enn gårsdagen.

Været var godt, litt snø, men himmelen var stort sett fremme.Snøen på vei til Halne var dyp og trå, men strekningen var heldigvis ikke så lang. Fremme ved Halne var hytta sesongstengt, noe jeg regnet med.

Jeg hadde tenkt å gå til Fagerheim Fjellstove, men veien var veldig fin. Jeg gikk like så godt til Haugastøl. På veien var mobildekning god. Jeg skulle egentlig møte Helene i kveld, men nok en gang satte snøkaos Østlandet ut av spill. Typisk. Jeg må derfor ligge nok en natt alene.

Nede på Haugastøl syntes jeg sovesalen var for kortbar, og dessuten hadde jeg sett et fint jorde like før. Det er greit å spare luksusen en kveld, når man venter på noe fint. Jeg kjøpte meg litt snacks på "stølen", og skrev blogg og dagbok. Deretter satte jeg ut for å slå opp telt.

Jeg gleder meg til å bli hentet i morgen, det skal bli fint. Jeg og Lars Olav fortsetter mot Finse og Tyin på tirsdag. Jeg (nok en gang i avsnittet) legger ut noen bilder. Den lange fjellrekka er Hallingskarvet, delen av den hvite kuppelen er en del av Hardangerjøkulen og det siste viser moro for dem som deler min lidenskap i å le av dialekter.