lørdag 24. januar 2009

24. januar

I dag hadde vi forutsett liggedag, ettersom værmeldingene hadde vært rimelig sikre i det siste. Jeg stod derfor opp noe senere, kl. 08.

Været var dårlig fra morgenen, men bedret seg utover dagen. Mellom 12 og 13 bestemte jeg meg for å gå noen timer mot Kringlevatn. Da jeg hadde ryddet en del klart, ble været dårligere, og med erkjennelsen av at avreisen tidligst kom kl. 14, innså jeg at vinningen hadde blitt liten, og ikke verdt pakkingen. Jeg ble ut denne dagen også.

Til publikums overraskelse gikk dagen bort i kortspill og delvis grunn prat. Vi lagde oss felles middag, en eksotisk tomatsuppe og spaghetti. Den var god, og med min sedvanlige appetitt spiste jeg til kvalmen tok meg.

Under middagen trodde vi ei bikkje hadde kommet seg løs på et av rommene i gangen, men det viste seg å være to karer fra Stavanger. De hadde reist fra byen samme dag. Vi ryddet plass til dem, og de var svært hyggelige, som turisthyttebrukere generelt.

Kvelden gikk bort i forberedelser før dagen som ser ut til å bli skidag. Det blir vel også noe preik om ditt, dott og datt.