torsdag 5. februar 2009

SPOT satelittsender: Alt er bra med Erik!

ESN:0-7429914
Latitude:60.2985
Longitude:7.5551
Nearest Location:not known
Distance:not known

Time:02/05/2009 19:27:32 (Europe/Oslo)

Kart

5. februar

Jeg sender atter et innlegg i dag, når jeg først har nett.

På tirsdag gikk jeg innom Hellevassbu. Jeg har for vane å gå innom hvis jeg er i nærheten, for å sjekke ut standarden. Været var optimalt, med 20 kalde. Ved bua traff jeg ei på scooter fra DNT og to politimenn på politiscooter. De stikket løyper. Jeg fikk reklamert for turen min, og fikk mange tips. Senere på dagen leiret jeg ved en topp, på et bitte lite tjern. Plan flate og fast snø - hensiktsmessig leirplass.

Neste dag var sikten dårlig fordi snøen lavet ned. Jeg fikk likevel kommet meg langt, selv om det ikke føltes slik. Leiren ble laget i selvbetjeningsbua på Sandhaug. Litt rotete da jeg ankom, og ingen stearinlys, men fint ble det, spesielt med middagen foran ovnen. Herlige minner om strålevarme som jeg lagrer i margen for smøring på kalde teltkvelder.

I dag var været igjen bra, med sterkere vind i min retning. Jeg ville prøve skiseilet, men da jeg skulle begynne, døde vinden nærmest ut. Kjipt, men man blir vant til naturens luner på lange turer, slik at man ikke lar seg irritere, men heller handler på nytt som følge av konsekvensen. Leiren i dag ble lagt i området ved Trondsbu. Flaten var fin, snøen fast og middagen var god. To poser potetmos, en halv boks bogskinke og en stor dæsj olje. Nesten to liter varm luksus. I kveld har jeg unnet meg kakao, sjokolade og en bit av spekepølsa. Hører at det er begynt å snø nå, blir vel slikt vær i morgen. Regner med Finse på lørdag, deretter noen dager med Helene. Det skal bli slapt og fint.

Legger ved noen utsmykkende bilder.