torsdag 19. mars 2009

19. mars - Velskardet

Dagen kunne startet tidlig, om jeg bare hadde maktet å følge vekkerklokken, noe jeg ikke har klart nord for Haukeliseter. Jeg må snart begynne å vise den respekt.

Marsjen gled sakte i gang klokken halv ett. (Jaja, jeg vet at det er senere enn "bedre sent enn aldri". I morgen står jeg opp før rypa.) Snøen var våt og stri, men ble bedre ettersom høydemeterne og svetten passerte øynene. Været var godt, overskyet med noen solgløtt, vindstille og uønskede plussgrader. Alt som våren vet å føre.

Jeg smatt raskt innom Velskardbua og kom like raskt ut igjen. Bua var lys og fin, men å betale en hundrings etter kun en natt i telt kommer ikke på tale. Teltet mitt er og også lyst og fint, og dessuten var klokken kun 17.

Leiren ble lagt rett før nedstigningen til Roltdalen. Jeg befinner meg altså i Skarvan-Roltdalen NP, en forholdsvis ny park. Jeg har vært her før, faktisk i fjor høst. Jeg kunne ane eimen av sokkene mine allerede den gang.

I morgen glir skiene gjennom dalen og forhåpentligvis opp i nord. Jeg får trøkke litt på, og spesielt når klokken ringer, så går det nok. Snøen er trå, men det kan jeg være å'.

SPOT satelittsender: Alt er bra med Erik!

ESN:0-7429914
Latitude:63.1435
Longitude:11.5208
Nearest Location:not known
Distance:not known
Time:03/19/2009 20:13:57 (Europe/Oslo)

Kart