onsdag 1. april 2009

1. april - Gjøvik

Jeg ankom Gjøvik tidlig mandag morgen, etter en søvnløs natt på bussen fra Trondheim.

Enkelte har fått med seg at jeg har blitt småsyk etter at jeg kom hjem, noe som har gått ut over planleggingen frem mot lørdag. Tidlig i dag morges var jeg hos legen, etter noen symptomer som var litt utenom de vanlige, når det gjelder forkjølelse eller influensa. Meldingen jeg fikk av min lege var ikke særlig oppløftende; Jeg har fått i meg salmonella. Det skjedde trolig i sammenheng med et reastaurantbesøk i Trondheim.

Den vonde nyheten innebærer at jeg må være i ro i en måneds tid, i beste fall. Bakterien kan også forklare hvorfor jeg har hatt vondt i min gamle akilles, hvor jeg har hatt betennelse to ganger før. Akillesproblemet bekymrer meg mest, ettersom det rett og slett kan hindre meg i å nå målet mitt.

De neste dagene vil gi mange oppklaringer, og jeg vil fortsette og blogge så langt jeg orker. Hetetokter og hodevondt gjør det mindre behagelig, men utenom det, så er det godt å kunne skrive om ubehaget. Det gjør dagene enklere. Til alles lettelse har jeg det ikke så ille som det kanskje virker. Det verste er vissheten om at planene kanskje går i vasken, og det finnes jo verre ting enn det.