onsdag 18. mars 2009

18. mars - Tydal

Jeg er i gang igjen etter en velgjørende og lang ferie. Dagene i Trondheim ble brukt med Helene, til gode middager, mat og godteri, samt noe småtteri som hadde med turen å gjøre. Nå er jeg klar for nye uker på tur.

Jeg gikk av bussen noe etter klokken tre i dag, ved Nyvollen like øst for Gressli. Snøen hadde lavet ned i noen dager, og temperaturen var bedrøvelig høy. Den første kilometeren opp lia mot Velskaret var tøff, og kostet en time. Svetten rant, men det gjorde så absolutt ikke skiene eller pulken.

Neste kilometer stjal nok en time. Den var mindre tøff, ettersom den ikke var like bratt eller våt. Føret jeg synes å stå overfor er kjedelig, mildt sagt (for dem som liker ordspill). Det er likevel noe jeg må regne med i tiden fremover, derfor forsøker jeg å ikke irritere meg.

Leiren ble fin, kram snø er i alle fall grei å sette opp telt på. Ellers er det vel bare snøballer som teller positivt for den. Da tenker jeg ikke på de jeg bruker som "dopapir". (Der fikk jeg tøffet meg litt i dag også.)

Jeg følte nedturen komme allerede før jeg dro i dag, og den var tilstede både på bussen og under den korte marsjen. Det har vært greit i kveld, men den sniker seg nok snart innpå. Slik er det alltid etter en ferie. En av bussjåførene kjente seg igjen, han hadde tidligere kjørt langtransport.

Jeg legger ved et bilde av en interessant konsekvens av mildværet.

SPOT satelittsender: Alt er bra med Erik!

ESN:0-7429914
Latitude:63.0783
Longitude:11.5157
Nearest Location:not known
Distance:not known
Time:03/18/2009 19:50:43 (Europe/Oslo)

Kart